Πολυτέλεια και καθημερινή άνεση

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Ενεργειακό Πιστοποιητικό Κλάσης Β+
Κέλυφος κτιρίου με προδιαγραφές ΚΕΝΑΚ.
Θερμοπρόσοψη Knauf 7cm, ανεστραμμένη μόνωση δώματος.
Θερμομόνωση - ηχομόνωση μέσω συστημάτων Knauf στην περιμετρική τοιχοποιία κάθε διαμερίσματος.
Ενεργειακοί υαλοπίνακες Sangali group 6/16 argon/5 με συντελεστή θερμοπερατότητας Uw=1,0.
Κλιματιστικές συσκευές inverter της Daikin, ενεργειακής κλάσης Α.
Αυτόνομος ηλιακός συλλέκτης για ζεστό νερό σε κάθε διαμέρισμα με ενσωματωμένο θερμοσίφωνα (διπλής ενέργειας).
Κουφώματα Αλουμινίου Europa με θερμοδιακοπή και μηχανισμό ανασηκούμενο.
Δύο σύγχρονα ασανσέρ Inverter της Sindler.
Ο φωτισμός γίνεται με οικονομικούς λαμπτήρες led, ρυθμιζόμενους με dimmer.

Η ΠΟΛΗ:

Η Πάτρα διαθέτει δύο πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και ένα Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Το γεγονός ότι χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές έρχονται κάθε χρόνο στην πόλη για τις σπουδές τους, προσφέρει στην πόλη μια ζωντάνια και την κάνει μια κατεξοχήν φοιτητική πόλη.

Τα εμπορικά καταστήματα, τα cafe bar, οι τράπεζες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος στην καθημερινότητά του βρίσκονται συγκεντρωμένα στο κέντρο της πόλης, περιμετρικά από το Smik intelligent living

Η μεταφορά προς το Πανεπιστήμιο γίνεται με τη γραμμή 6 του Αστικού λεωφορείου που έχει αφετηρία στην οδό Ερμού (απόσταση λίγων λεπτών από το Smik intelligent living). Η γραμμή αυτή διαθέτει και μια επιπλέον διαδρομή Express η οποία έχει ως αφετηρία το ΠΓΝΠ, κάνει στάσεις στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έπειτα συνεχίζει χωρίς στάσεις μέχρι την Αγία Σοφία.

Η μεταφορά προς το ΤΕΙ γίνεται με τη γραμμή 2 του Αστικού λεωφορείου που κάνει στάση στην Πλ. Γεωργίου, μόλις λίγα μέτρα από το Smik intelligent living.

Πολύ κοντά στο Smik intelligent living βρίσκεται η στάση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Πάτρας. Από εκεί φεύγει το τρένο προς Αγ. Βασίλειο. Στη στάση Καστελλόκαμπος περιμένει λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που μεταφέρει τους επιβάτες στο Πανεπιστήμιο.Προβολή SMIK σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους